Lees hier wat klanten over mij zeggen.

 

 

“Ik zou haar zeker aanraden bij anderen.”

“Ik heb mijn intake gesprek met voedingsdeskundige Diane Abbing als heel goed ervaren. Ze heeft goede kennis en kreeg op al mijn vragen een duidelijk antwoord, ik kreeg een dieet mee wat perfect in mijn levensstijl past. Ik zou haar zeker aanraden bij anderen”Yvette van der Leden

 

“Ik zou haar zeker aanraden bij anderen.”

“Nog niet zo heel lang geleden heb ik Diane benaderd voor wat hulp met afvallen. Ik wilde heel graag een paar kilo’s kwijt. En dat ging niet alleen maar met sporten, maar ook door het aanpassen van mijn voeding.
Zo kwam ik bij Diane terecht. En zij heeft me enorm geholpen. Zij is erg vriendelijk en tegelijkertijd ook heel eerlijk in haar houding en adviezen. En dat vind ik heel belangrijk als je mensen wil helpen met afvallen en het werken aan een nieuw voedingsschema wat daarbij past. Heb zeker wat gehad aan haar adviezen.
Heb een voorbeeld menu meegekregen wat voor mij zal werken en ik heb gemerkt dat het werkt. Want ben al een paar kilo’s kwijt geraakt. Zal Diane zeker adviseren aan vrienden die ook hulp willen met afvallen en een nieuw voedingspatroon willen starten, want bij mij heeft het zeker geholpen!!”